header_3
header_5
header_10
header_21
header_9
header_15
header_11
header_19
header_7
header_20
header_12
header_8
header_4
header_23

Bikkeltrainingen

Weerbaarheidstraining bij LowsterCoachingVeel kinderen en jongeren worstelen met onzekerheden en het zelfvertrouwen. Vanaf jonge leeftijd worden er veel eisen aan hen gesteld op het gebied van de sociale omgang met anderen en het flexibel aanleren van allerlei nieuwe vaardigheden. Daarom hebben we verschillende soorten Bikkeltrainingen.

Door deelname aan een van de Bikkeltrainingen leren kinderen en jongeren stevig op beide benen staan en met zelfvertrouwen hun taken aanpakken. Vaak gaat het om een tijdelijk steuntje in de rug zodat het kind net wat steviger en zekerder van zichzelf nieuwe taken en uitdagingen aankan.

Bij LowsterCoaching kan je deelnemen aan verschillende trainingen:

  • Brugklas Bikkels
    Deze training is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 11 t/m 13 jaar die de overstap maken naar de brugklas. Het is spannend om naar de brugklas te gaan. Met de brugklastraining (in een groepje of alleen) ben je goed voorbereid op jouw jaar in de brugklas. Je leert alles wat je moet weten om vol zelfvertrouwen een goede start te maken op je nieuwe school!
  • Bikkels aan de top
    Bikkels aan de top is een weerbaarheidstraining voor alle tieners tussen de 12 en 15 jaar die een flinke boost zelfvertrouwen kunnen gebruiken!
  • Examen Bikkels
    Examen Bikkels is een training voor kinderen in het eindexamenjaar (middelbare school). Samen gaan we de examenstress te lijf en leren we je efficiënt studeren met de juiste studievaardigheden.


Groepstraining

De Bikkeltrainingen/weerbaarheidstraining van LowsterCoaching & Trainingen kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven en vindt plaats in Ridderkerk.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over deze weerbaarheidstraining of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met LowsterCoaching & Trainingen.