header_3
header_5
header_10
header_21
header_9
header_15
header_11
header_19
header_7
header_20
header_12
header_8
header_4
header_23

Sterk en stevig met Bikkels!!!

Weerbaarheidstraining bij LowsterCoaching
Veel kinderen en jongeren worstelen met onzekerheden en het zelfvertrouwen. Vanaf jonge leeftijd worden er veel eisen aan hen gesteld op het gebied van de sociale omgang met anderen en het flexibel aanleren van allerlei nieuwe vaardigheden. Daarom hebben we twee soorten Bikkeltrainingen.

Door deelname aan een van de Bikkeltrainingen leren kinderen en jongeren stevig op beide benen staan en met zelfvertrouwen hun taken aanpakken. Vaak gaat het om een tijdelijk steuntje in de rug zodat het kind net wat steviger en zekerder van zichzelf nieuwe taken en uitdagingen aankan.


De Koele Bikkeltraining

Voor wie?

De Koele Bikkel training is speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 12 jaar. We leren door de trainingen heen om zelfvertrouwen te krijgen. De training is geschikt voor iedereen die:

  • willen leren voor zichzelf op te komen;
  • steviger in hun schoenen willen staan;
  • willen afkomen van faalangst;

Inhoud

De Koele Bikkel training  bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1 uur. Voorafgaand aan de training is er eerst een kennismakingsbijeenkomst. Tijdens de training worden we ons bewust van ons zelfvertrouwen. Koele bikkels pakken hun faalangst snel en goed aan door een andere manier van denken. Bikkel denken. Ontspannen en relativeren houden faalangst op afstand maar hoe doe je dit precies.

 

Brugklas Bikkeltraining

Voor wie?

De Brugklas Bikkel training is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 11 t/m 13 jaar. Het is spannend om naar de brugklas te gaan en daarom bespreken we:

  • De eerste dag
  • Het nieuwe denken
  • Do’s en don’ts in de klas

Inhoud

De Brugklas Bikkel training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur. Voorafgaand aan de training is er een kennismakingsbijeenkomst. Zie jij een beetje op tegen de”grote overstap” naar de middelbare school? Dan is deze training echt iets voor jou. We leren in deze training handige trucjes om relaxend en zelfverzekerd met de grootste verandering om te gaan.Groepstraining

De Bikkeltrainingen/weerbaarheidstraining van LowsterCoaching & Trainingen kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven en vindt plaats in Ridderkerk.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over deze weerbaarheidstraining of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met LowsterCoaching & Trainingen.