header_3
header_5
header_10
header_21
header_9
header_15
header_11
header_19
header_7
header_20
header_12
header_8
header_4
header_23

Lowster-training ‘Ik leer leren’

Heeft uw kind moeite met leren? Of kan uw kind op zich goed leren, maar heeft u toch de indruk dat er meer inzit dan eruit komt? Misschien is de training ‘Ik leer leren’ van LowsterCoaching & Trainingen dan iets voor uw kind.

Het is niet vanzelfsprekend dat uw kind op school optimaal presteert. Dit kan alleen als hij/zij goed in zijn/haar vel zit, gemotiveerd is en voldoende uitdagingen ziet. Ook is belangrijk dat uw kind weet hoe hij/zij het beste kan leren. De training ‘Ik leer leren’ helpt uw kind op weg. Daarom nodigt Marjet van Noordenne van LowsterCoaching & Trainingen uw kind van harte uit: “Kom leren leren!”

Voor wie?

De training ‘Ik leer leren’ is speciaal ontwikkeld voor:

  • kinderen in groep 7 of 8 van de basisschool;
  • jongeren op de middelbare school;
  • meerbegaafde of hoogbegaafde kinderen.

Inhoud

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Tijdens deze lessen leert uw kind hoe hij (of zij) het beste zijn huiswerk kan maken, zodat hij sneller en handiger kan leren en meer vrije tijd heeft. Ook hoeft u uw kind na de training niet meer voortdurend te pushen om zijn huiswerk te maken, waardoor de sfeer in huis ook nog eens verbetert. Kortom: een training waar kinderen én ouders veel aan hebben!

De training ‘Ik leer leren’ is een echte doe-training. Uw kind hoeft niet anderhalf uur lang te luisteren naar saaie leerstof, maar gaat actief aan de slag met materialen, oefeningen, testen en spelvormen.

Tijdens de lessen gaat het vooral over de voorwaarden die nodig zijn om optimaal te kunnen leren. Het gaat bijvoorbeeld over:

  • leerstijl en leerstrategie; uw kind leert hoe hij het makkelijkst kan leren en onthouden;
  • het overwinnen van faalangst;
  • betere concentratie;
  • motivatie;
  • het plannen en organiseren van huiswerk.

Ook krijgt uw kind heel veel praktische tips over leren.

Groepstraining of individueel

De training ‘Ik leer leren’ van LowsterCoaching & Trainingen is een groepstraining voor minimaal 4 en maximaal 6 kinderen, en vindt plaats in Ridderkerk. Als uw kind meer individuele hulp nodig heeft, kan hij de training (of één of meer onderdelen) ook individueel volgen.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over deze training of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met LowsterCoaching & Trainingen.