header_3
header_5
header_10
header_21
header_9
header_15
header_11
header_19
header_7
header_20
header_12
header_8
header_4
header_23

Over LowsterCoaching & Trainingen / Marjet

Graag wil ik mezelf aan uw voorstellen: ik ben Marjet van Noordenne, oprichtster van LowsterCoaching & Trainingen en gekwalificeerd jeugd- en gezinsprofessional. Ik ben getrouwd met Danny en samen hebben wij twee leuke ondeugende kinderen, Sterre en Lowie.

Al ruim 28 jaar geniet ik van mijn werk: het werken met kinderen. Ik heb ervaring als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang en onderwijsassistent in het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik gestart met LowsterCoaching & Trainingen, mijn eigen praktijk voor kinder- en jong volwassenen coaching.

Wat ik zie, is dat er kinderen zijn die vastlopen op sociaal-emotioneel gebied en/of vastlopen in het onderwijs. Kinderen weten niet op de juiste manier te leren of hebben moeite met plannen van hun huiswerk. Als uw kind in beelden denkt kan dat ook een reden zijn waarom het vast loopt op school.

Om deze kinderen te helpen ben ik begonnen met de opleiding tot kindercoach. Sindsdien weet ik het zeker: dít is wat ik wil. Met LowsterCoaching & Trainingen wil ik deze kinderen helpen en begeleiden, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen naar een stralende en onbezorgde toekomst.

Eén van mijn specialisaties is het begeleiden van kinderen die in beelden denken en hierdoor leerproblemen hebben. In 2017 volg ik een opleiding om me hierin nóg meer te bekwamen. Is uw kind een beelddenker, dan help ik hem/haar graag om te leren op een ándere manier te leren.


Ik ben ervan overtuigd dat er in ieder kind een ster zit. Soms zit het even tegen, en dan heeft het kind moeite om zijn/haar ster te laten stralen. Door naar deze kinderen te luisteren en hen oplossingsgericht te coachen, zal de ster in het kind weer gaan stralen.

 

Met LowsterCoaching & Trainingen ben ik ingeschreven bij diverse beroepsverenigingen en beschik over de benodigde certificaten voor vakbekwaamheid en professionaliteit:

Certificaat van Vakbekwaamheid
HKZ Gecertificeerd ZZP-er in Zorg en Welzijn – Functieniveau 6
Cerftificaat: CERT-JGP-20210318-10030
Register: SKJ Jeugd- en gezinsprofessional
SKJ nummer: 140006951
Beroepsvereniging BPSW
LowsterCoaching is aanbieder van maatschappelijke ondersteuning
AGB Code: 98103192 – Marjet van Noordenne is gekwalificeerd jeugd- en gezinsprofessional
AGB Code: 94105739
LowsterCoaching is aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches.